The Last of Us'ın İlk Ekran Görüntüleri Yayınlandı

03.02.2012 01:07 Samet Konuksal


     Geçtiğimiz saatlerde Game Informer dergisi, önümüzdeki ayın sayısında The Last of Us ile ilgili duyuruları paylaşacağını açıklamıştı. Şimdi ise The Last of Us'dan ilk ekran görüntüleri, derginin internet sitesi aracılığıyla yayınlandı.
 
     Yayınlanan görüntülere baktığımızda Naughty Dog'un bu kez gerçekten de Playstation 3'ün sınırlarını zorladığını görüyoruz. Mükemmel bir çevre detayına sahip olan The Last of Us'ın bu görüntüleri, tamamen oyun içinden alınma.
 
     Görüntülerdeki görsel içeriği bir yana bırakırsak, oyun temasından bazı şeyler de çıkarmak mümkün. Görsellere baktığımızda The Last of Us'daki tek düşmanlarımızın mutasyona uğramış canlılar olmadığını anlıyoruz.
 
     Herneyse, sizi daha fazla tutmayalım. Buyrun, tadını çıkarın;
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 39 Dk önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 1 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 3 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler