The Last of Us'ın İsim Hakkı Pek Çok Alana Genişletildi

05.07.2014 13:28 Ömür Gencer


     Geçtiğimiz senenin en beğenilen oyunları arasında yer alan The Last of Us'ın PlayStation 4 sürümü The Last of Us: Remastered bir aydan kısa bir süre içinde oyuncularla buluşacak. Oyunun çıkmasına kısa bir süre kala Sony, yapımın marka alanını genişletti.
 
     The Last of Us, "oyun ve indirilebilir oyun" sınıfından "online oyun" sınıfına genişletildi. Bu durum oyunun isim haklarını güvence altına almak için yapılmış olabileceği gibi gelecek bir online The Last of Us oyunununda habercisi olabilir.
 
     Ayrıca yapımın ismi ilginç bir alana da genişletildi: Bebek tulumları, peluş oyuncaklar, çorap, pijama ve külot. Bu belgelemelere göre Sony, The Last of Us temalı tekstil ürünleri üretmeyi düşünüyor ya da oyunun isim hakları konusunda oldukça temkinli davranıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 2 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler