The Last of Us'tan Mükemmel Bir E3 Demosu Geliyor

29.05.2012 00:50 Samet Konuksal


     GTTV programının sunucusu ve oyun medyasının önemli ismi Geoff Keighley, oyunuların E3 fuarıyla ilgili sorularını cevapladı. Keighley, geçtiğimiz senenin sonunda patlatılan bombaya da değindi.
 
     Geoff Keighley yaptığı açıklamada, Video Game Awards'da duyurulan The Last of Us'un E3 fuarında gösterileceğini belirtti. Keighley The Last of Us ile ilgili gelen soruya, "Naughty Dog'un şu sıralar The Last of Us adına büyük ve mükemmel E3 demosu hazırlamak için meşgul olduğunu biliyorum. Sizler kadar ben de aşırı bir heyecan içindeyim!" cümlesiyle cevap verdi.
 
     The Last of Us ile ilgili merak edilen bütün detaylar Sony'nin E3 sunumunda ortaya çıkacağa benziyor. Şunun şurasında ne kaldı E3 fuarına!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler