The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III PC Demosu Yayınlandı

09.03.2020 21:03 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı NIS America, The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III PC versiyonu demosunu yayınladı.

Steam üzerinden indirebilirsiniz.

Bununla birlikte Switch versiyonu demosu yayınlandı fakat sadece Japonya Nintendo eShop'ta ulaşılabilir durumda.Onu da bölgenizi değiştirerek indirebilirsiniz.
 
The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III şu anda PlayStation 4 üzerinde ulaşılabilir durumda. PC versiyonu 23 Mart'ta; Switch versiyonu 19 Mart'ta Japonya'da ve bu ilkbaharda Kuzey Amerika ve Avrupa'da çıkacak.

Sıra tabanlı rol yapma oyunununda, ana karakterimiz Rean Schwarzer anavatanını tehdit eden karanlık bir komplo ortaya çıkarır ve bu komplo ve düşmanlarla yüzleşmek için yeni nesil kahramanları savaşa hazırlaması gereklidir.

Yeni fragmanları aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Nihon Falcom Dağıtıcısı: NIS America Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Mart 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 7 Dk önce Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 1 Saat önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 2 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 2 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler