The Legend of Zelda: Link's Awakening Oynanış Fragmanı

11.09.2019 20:40 Gazali Çetinkaya

 
Nintendo, The Legend of Zelda: Link's Awakening için oyunun genel olarak tanıtıldığı dört dakika uzunluğunda yeni bir oynanış fragmanı yayınladı.
 
Ayrıca oyunun ilk inceleme puanı Japon oyun dergisi Famitsu'dan geldi: 9/9/9/8 [35/40] 
 
The Legend of Zelda: Link's Awakening 20 Eylül'de Switch için çıkacak. Oyun Nintendo eShop'ta $59.99 fiyattan ön siparişte fakat bölgenizi Avustralya olarak değiştirip $54.86 fiyattan satın alabilirsiniz.
 
Orijinali 26 yıl önce Game Boy sistemi için çıkış yapan ve The Legend of Zelda serisinin en çok sevilen oyunlarından biri olan Link's Awakening'in bu modern yeniden canlandırmasında oyuncular tehlikeli bir macerada Link'e rehberlik etmek için gizemli Koholint adasına seyahat edecekler.
 
Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: Link's Awakening Remake Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 10 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler