The Legend of Zelda: Link’s Awakening ve Luigi’s Mansion 3 Gamescom 2019 Oynanış Videosu

21.08.2019 20:56 Gazali Çetinkaya

Nintendo, Switch'in merakla beklenen iki oyunu The Legend of Zelda: Link’s Awakening ve Luigi’s Mansion 3'ten 30'ar dakikalık oynanış videoları paylaştı.
 
The Legend of Zelda: Link’s Awakening
 
 
Orijinali 26 yıl önce Game Boy sistemi için çıkış yapan ve Legend of Zelda serisinin en çok sevilen oyunlarından biri olan Link's Awakening geri dönüyor. Bu modern yeniden canlandırmada oyuncular tehlikeli bir macerada Link'e rehberlik etmek için gizemli Koholint adasını seyahat edecekler.

Çıkış tarihi: 20 Eylül
 
Luigi’s Mansion 3 
 
 
 
Luigi’s Mansion 3'te Luigi, Mario, Peach ve Toad lüks bir otele davet ediliyor fakat King Boo'nun bunu Mario ve arkadaşlarını yakalamak için planladığı ortaya çıkınca rüya aniden kabusa dönüşüyor. Professor E. Gadd'in yardımıyla birlikte bir kez daha isteksiz ve korkak kahraman Luigi oteli hayaletlerden temizleyip arkadaşlarını kurtarmaya çalışıyor. Bu kez yanında yeni özelliklere sahip Poltergust G-00 elektrikli süpürgesi ve Gooigi var.  

Çıkış tarihi: 31 Ekim

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 10 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler