The Legend of Zelda: Twilight Princess HD Duyuruldu!

13.11.2015 00:38 Samet Konuksal


    Nintendo'nun Direct etkinliğinde yaptığı yeni duyuru aslında daha önceden ortaya çıkmıştı. Daha önceden listelenen The Legend of Zelda: Twilight Princess HD resmi olarak duyuruldu. Yapılan açıklamalara göre GameCube ve Wii için 2006'da çıkan oyun, önümüzdeki sene Wii U için yenilenmiş grafikleriyle beraber piyasada olacak.
 
    Çıkış tarihi 4 Mart 2016 olarak açıklanan The Legend of Zelda: Twilight Princess HD, yenilenmiş grafiklerin haricinde Amiibo desteğini de içerecek. Ayrıca oyunun çıkışıyla beraber Wolf Link Amiibo'sunun da piyasada olması bekleniyor.
 
    Bunun haricinde Nintendo, Wii U için geliştirilen yeni bir The Legend of Zelda oyununun olduğunu ve bu oyunun 2016'da çıkacağını bir kez daha onayladı. Son gelen söylentilerde bu projenin NX'e kaydırılacağıyla ilgili bilgiler yer alıyordu ancak bu durum yalanlanmış oldu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: Twilight Princess HD Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler