The Lord of the Rings Dizisinin ve Avatar 2'nin Çekimleri Yakın Zamanda Başlayacak

08.05.2020 20:35 Özgür Eroğlu

 
Bildiğiniz gibi koronavirüs sebebiyle yapım aşamasında olan her filmin veya dizinin, çekimlerine ara verildi. Avatar serisinin ikinci filmi ve The Lord of the Rings'in dizisi de bu durumdan etkilenmişti.
 
Her iki yapımın da çekimleri Yeni Zelanda da devam ediyordu, ancak salgın sebebiyle çekimlere Mart ayında ara verilmişti. Son açıklamaya göre hayatın biraz daha normale dönmesi sebebiyle iki yapımın çekimlerine de yakın zamanda devam edilebilecek. 
 
The Lord of the Rings dizisinin net bir yayın tarihi ne yazık ki yok. Avatar 2'nin ise 17 Aralık 2021'de vizyona girmesi bekleniyor. Eğer iki yapım da çekimlere yakın zamanda başlarsa, büyük ihtimalle bir ertelenme olmayacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler