The Matrix 4 ve The Batman'in Vizyon Tarihi Ertelenebilir

27.03.2020 12:30 Özgür Eroğlu

 
2021 yılının en çok beklenen popüler kültür filmlerinden The Matrix 4 ve The Batman filmlerinin ertelenme ihtimali var. Sebep ise Koroanvirüs salgını. Filmlerin daha önce ertelenmeyeceği açıklanmıştı, ancak salgının etkisi devam ettikçe ertelenme ihtimalleri de arttı.
 
Daha önce "ertelenmeyecek" denmesinin sebebi, The Matrix'in zaten San Francisco'daki çekimleri tamamlanması ve Berlin'deki çekimler için hazırlanıyor olmasıydı. Ancak salgının etkisi devam edince çekimler de ertelenme yoluna girdi ve bu  durumun devam etmesi durumunda, filmin vizyon tarihi de ertelenebilir. Filmin şu an için 21 Mayıs 2021'de vizyona girmesi bekleniyor.
 
Bir diğer ertelenme ihtimali olan film ise The Batman. Filmin çekimleri Londra'da 7 haftadır devam ediyordu. Salgın sebebiyle geçtiğimiz hafta çekimlere ara verildi, ancak vizyon tarihinin ertelenmeyeceği açıklanmıştı. Şimdi ise sürecin uzaması ile birlikte, vizyon tarihinin ertelenme ihtimali yüksek görünüyor. Filmin şu an için vizyon tarihi 25 Haziran 2021.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler