The Matrix Awakens UE5 Deneyimi Yeni Nesil Konsollar için Yayınlandı

10.12.2021 11:42 Mehmet Tandoğan

 
 
Epic Games, Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience'ın artık PlayStation 5 ve Xbox Series için kullanılabileceğini duyurdu.
 
Epic Games ve işbirliği yapan ekipler tarafından oluşturulan ücretsiz teknik tanıtım (demo), Unreal Engine 5'in gücünü PlayStation 5 ve Xbox Series'de gösteriyor. UE5 ile nelerin mümkün olduğunu oyunculara sunuyor.

Bu ücretsiz, sınırları zorlayan sinematik ve gerçek zamanlı teknoloji demosunda, Unreal Engine 5 ile etkileşimli hikaye anlatımı ve eğlencenin geleceğine bir göz atılacak. The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience, Keanu Reeves ve Carrie-Anne'nin performanslarının yer aldığı bir yolculuk.
 
Bu demo ile beraber şimdiye kadar yapılmış en ikonik aksiyon serilerinden birinin dünyasına adım atacaksınız.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler