The Ninja Saviors: Return of the Warriors 25 Temmuz'da Çıkacak

12.07.2019 15:40 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Taito, The Ninja Saviors: Return of the Warriors'ın (Japonya'da The Ninja Warriors: Once Again adıyla biliniyor) 25 Temmuz'da dünya genelinde PlayStation 4 ve Nintendo Switch için dijital olarak çıkış yapacağını duyurdu.
 
PlayStation 4 ve Nintendo Switch fiziksel sürümlerinin dağıtımcılığını Strictly Limited Games üstlenecek. Fiziksel sürümlerin çıkış tarihi henüz belli değil.
 
The Ninja Saviors: Return of the Warriors, 1994 yılında Super Nintendo için çıkan The Ninja Warriors Again'in reboot'u. Klasik 2D side-scrolling beat ’em up oyununun reboot'u yeni grafikler, iki yeni oynanabilir karakter, yeniden kaydedilmiş bir soundtrack, iki oyunculu yerel co-op desteği ve daha fazla özellik ile iyileştirilmiş.

Oyunun yeni fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler