The Office Dizisi Untitled Goose Game ile Birleşti: The Goose: An Office Duckumentary

16.10.2019 22:24 Özgür Eroğlu

 
Oyunları yeniden yapması ile bilinen Bearly Regal ismindeki Twitter kullanıcısı bize asla ihtiyacımız olduğunu bilmediğimiz bir crossover sundu. Untitled Goose Game‘deki kaz The Office dizisine girdi. Dreams oyun yaratma sistemini kullanan Regal, Dunder Mifflin’in bütün Scranton şubesini kazla birlikte yeniden yarattı.

The Goose: An Office Duckumentary isimli videoda baş belası kahramanımız öncelikle Michael Scott’un ofisini keşfediyor ve Dwight Schrute’a benzeyen birisi tarafından kovalanıyor.

Kazın Scranton şubesine girişi aslında dizide olanlardan çok da farklı değil. Hatta kaz ile Michael Scott arasındaki benzerlik dudak uçuklatıcı. İkisi de insanları rahatsız etmeye bayılıyor. Bahsi geçen tweeti aşağıda bulabilirsiniz. 
 
"That's what she said."  
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Untitled Goose Game Platformlar: PC Geliştirici: House House Dağıtıcısı: Panic Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler