The Old Guard, İlk 4 Haftasında En Çok İzlenen Netflix Filmi Oldu

21.07.2020 11:45 Özgür Eroğlu

 
Netflix'in son dönemde yayınladığı aksiyon filmleri büyük başarılara ulaşıyor. Geçtiğimiz ayarda yayınlanan Extraction filmi, ilk 4 haftasında rekor kırmıştı ve genel süreye bakıldığında da 99 Milyon izlenerek Netflix'te en çok izlenen film olmuştu.
 
Şimdi de Netflix'in bir başka aksiyon filminden başka bir rekor geldi. The Old Guard, ilk 4 haftasında 72 milyon izlenerek, ilk 4 haftasında en çok izlenen Netflix filmi oldu. Şimdiden Netflix'in ilk 10'una giren film, büyük ihtimalle birinciliği de rahatlıkla alacaktır.
 
The Old Guard'ın yönetmenliğini Prince-Bythewood üstleniyor. Film, Greg Rucka'nın aynı isimli çizgi romanında uyarlanıyor ve kendisi bir film üçlemesi yapmak istediğini dile getirmişti. Bu izlenme haberinden sonra da bu isteği rahatlıkla gerçekleşecek gibi duruyor.
 
Filmin oyuncu kadrosunda Charlize Theron, KiKi Layne, Matthias Schoenaerts ve Marwan Kenzari gibi isimler bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill Yaratıcısının Yeni Oyunu Slitterhead'in Detayları Sızdırıldı! 3 Saat önce EA FC 24 Rakibi UFL'den Yeni Detaylar: Türkçe Spiker Nasıl? 07 Haziran Amazon'un Sunduğu MMO Oyunu New World Konsollara Gelebilir 07 Haziran VCT 2024 Masters Şanghay'da İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 07 Haziran Test Drive Unlimited Solar Crown PC Demosu Yayınlandı 07 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler