"The Order: 1886'nın "Görsel Kalitesi Ancak PlayStation 4'de Yakalanabilirdi"

24.07.2014 00:54 Ömür Gencer


      PlayStation 4 oyuncuların merakla beklediği yapımlar arasında The Order: 1886 ön sıralarda yer alır. Oyunun geliştirici ekibi Ready at Dawn, PlayStation 4 için özel olarak geliştirilen bu yapım için iddialı açıklamalarda bulundu.
 
     Oyunun topluluk müdürü J. Goldberg, The Order: 1886'nın görsel kalitesinin başka bir konsolda sağlanamayacağını, hedeflenen kaliteyi yakalayabilen tek konsolun PlayStation 4 olduğunu açıkladı. Goldberg, The Order: 1886 ilk aşamalarının Ready at Dawn stüdyosu hala PSP oyunu yaparken atıldığını, oyunun bir oyun değil de film hissi yaşatması için de doğru teknik özelliklere sahip konsolun kullanılması gerektiğini belirti.
 
     Goldberg bunun yanında oyundaki karakterlerin modellemelerinde konsolun tüm gücünden yararlanıldığını, ara sahnelerde bile bu modellerin kullanıldığını ve bu yüzden de ara sahne ve oyun için geçişlerde hiç bir farkın olmayacağını söyledi. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Order: 1886 Platformlar: PS4 Geliştirici: Ready at Dawn Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 67 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 1 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 3 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 3 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 4 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler