The Order 1886'nın Grafikleri Sinematiklerle Aynı

18.02.2014 08:20 Alkan Adakaner


     Bugün yayınlanacak oynanış videosu öncesi görselleri sızan The Order: 1886 grafiksel konuda bizi çok memnun edecek bir oyun olacak gibi görünüyor. Geliştiriciler de grafikler konusunda bir hayli iddialı.
 
    Söylenenlere göre The Order 1886'nın oyun içi grafikleri ile sinematikleri arasında herhangi bir fark yok. Oyun içi grafiklerde de, sinematiklerde de aynı kaplamalar ve modeller kullanılmış.
 
     Ready at Dawn’ın kurucularından Ru Weerasurya'nın açıklamalarında da bazı detaylar ortaya çıktı. Açıklamalara göre The Order'daki kişiler "Black Water" adlı bir madde sayesinde normalden daha uzun yaşıyorlar. Bu maddenin hem bir lütuf, hem de lanet olduğunu belirten yetkili uzun yaşama rağmen bu maddeyi içenlerin "daha az insan" olduklarını söylüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Order: 1886 Platformlar: PS4 Geliştirici: Ready at Dawn Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler