The Order 1886'nın Karakterlerinden Detaylar

27.02.2014 10:36 Alkan Adakaner


     Sony ve Ready at Dawn'ın merakla beklenen TPS oyunu The Order: 1886'nın karakterleri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Aslında bu detaylar onlar hakkında sadece küçük ayrıntıları gün ışığına çıkarıyor:
 
     "Her karakterin farklı hikayesi var; geçmişleri, ne kadar zamandır ekipte oldukları, ne yaptıkları ve kime karşı savaştıkları gibi. Mallory bir çok yönden takım lideri durumda, Galahad uzun süre önce savaşa katılmış bir kişi; Igraine ekibin genç ama kararlı elemanlarından biri. Lafayette ise ekibin çaylağı ve sürekli espri yapıyor. Onun şansına güvenen, gamsız, geleceği hakkında pek endişelenmeyen bir karakter olduğunu söyleyebiliriz. Dört karakter arasında güzel bir denge kuruldu."
 
     The Order 1886'da co-op modun bulunmayacağı daha önce açıklanmıştı. Muhtemelen her karakter farklı bölümlerde kontrol etme şansına erişeceğiz. Şu an bu konuda detaylar verilmiş değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Order: 1886 Platformlar: PS4 Geliştirici: Ready at Dawn Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 1 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 2 Saat önce RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 2 Saat önce RPG Tales of the Rays, 23 Temmuz'da Japonya'da Hizmeti Sona Eriyor 2 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler