The Order: 1886'ya Emmy Ödüllü Senarist

19.10.2013 13:16 Talha Aynacı

 
   Ready at Dawn daha önce gerçekleştirdikleri bir kaç önemli port ve God of War serisinin PSP'deki geliştirici ismi olarak nam salmıştı. Şimdi ise kendi geliştirdikleri oyun motoru ile co-op tabanlı TPS oyunu The Order: 1886 ile yeni nesil çıkarmasını yapmaya hazırlanıyor.

   Yapımcı ekibin sadece görselliğe ve oyun dinamiklerine odaklanmadığı, hikayeyi de önemsediğini görüyoruz. Zira HBO'da John Adams isimli mini Tv dizisinin yapımcılığını üstlenen ve daha önce yazmış olduğu senaryolar ile Amerika'nın prestijli ödüllerinden Emmy'e layık görülen Kirk Ellis, The Order: 1886'nın senaristleri arasında yer alıyor.

   Konu ile ilgili bir açıklamada bulunan Ready at Dawn stüdyosunun kurucularından Ru Weerasuriya şu sözlerle neden Ellis'i gruba dahil ettiklerini dile getirdi:

"O bir oyuncu değil. Oyunlarla alakası yok. Eminim herkes bizden oyunlar üzerinde çalışmış bir senaristle yola devam etmemizi isterdi. Ancak biz zaten oyun kısmını hallediyoruz ve hikaye konusunda bir oyuncuya ihtiyaç duymuyoruz. Amacımız hikayede yenilikçi, taze ve özlediğimiz bir şeyler sunulması."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Order: 1886 Platformlar: PS4 Geliştirici: Ready at Dawn Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler