The Sims 4 Duyuruldu

06.05.2013 19:07 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz günlerde söylentisi ortaya çıkan The Sims 4, resmileşti. Electronic Arts ile Maxis, The Sims 4'ü resmi olarak duyurdu.
 
    Electronic Arts'ın resmi blogu üzerinden yapılan duyuruda oyunla ilgili fazla detaya yer verilmedi. Ancak blog yazısında görünene göre SimCity'de oldukça eleştirilen online DRM sistemi, The Sims 4'te yer almayacak. Yani The Sims 4'ü tek kişilik oynarken internete bağlanmak zorunda kalmayacaksınız.
 
    Daha önce gelen söylentilerde Electronic Arts'ın The Sims 4 adına bir etkinlik düzenleyeceğiyle ilgili bilgiler yer alıyordu. Duyuru geldiğine göre EA cephesinde etkinlik hazırlıkları da yapılıyor demektir. Ayrıntılı bilgiler için bu etkinliği beklemek gerek. The Sims 4, 2014 senesinde PC ve Mac için çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Sims 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Maxis Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 4 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 1 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 2 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 3 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 4 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler