EA Onayladı: The Sims 5 Oynaması Ücretsiz Olacak!

14.09.2023 15:26 Mehmet Tandoğan

 
 
Electronic Arts tarafından oyunculara sunulacak simülasyon yaşam oyunu serisinin yeni oyunu The Sims 5 için yeni bir doğrulama ortaya çıktı. EA tarafından bildirildiği ve önceden de tahmin ettiğimiz üzere oyun tamamen ücretsiz bir şekilde karşımıza çıkacak. Ancak oyun ek paketlerle beraber şekillenecek.
 
EA ek paketler için farklı bir yol izleyecek
 
 
 
Açıklanan detaylara göre Electronic Arts, oyunu tamamen ücretsiz olarak oyunculara sunacak ancak akabinde oyuna önceden de olduğu gibi birçok ek paket getirecek. Bu ek paketler bildiğiniz üzere ücretli olacak ve belli başlı özellikler için bu DLC'leri almak zorunda kalacaksınız. Bu durum serinin önceki oyunlarında da geçerliydi.
 
Geçtiğimiz süreçte The Sims 4 oynaması ücretsiz bir modele çevrildi ve bu sayede oyuncu sayısı kat kat arttı. Bu durumdan memnun olan EA bu modeli yeni oyunda da denemek istiyor. EA yine birçok ek paketi bizlere sunmayı planlıyor ancak önceki oyunlarda yaptığından farklı bir yol izleyeceğine dair güvence veriyor. Yani oyunun temel özelliklerini ek paket ile sunmayacağını bildiriyor.
 
Diğer taraftan bu sözlere karşılık elbette oyuncular, iyi bir deneyimin sunulmasını istiyor. Peki siz bu durum hakkında neler düşünüyorsunuz?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Sims 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Maxis Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 4 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 8 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 8 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 9 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 9 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler