The Sims 4 PlayStation 4 ve Xbox One Versiyonlarına Klavye ve Fare Desteği Geldi

16.04.2019 20:46 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştiriciler Maxis ile The Sims Studio, The Sims 4'ün versiyon 1.14 güncellemesini konsollar için yayınladı ve bu güncelleme oyunun PlayStation 4 ve Xbox One versiyonlarına klavye ve fare desteğini getiriyor.

Klavye ve fare desteği ile güncelleme notu:
 

Fare ve klavye desteği The Sims 4'ün tüm konsol oyuncuları için mevcuttur. Sadece farenizi ve klavyenizi bağlayın ve hazırsınız.
 
Fare hassasiyetini nasıl ayarlayacağınızı veya solak oynanışa nasıl geçeceğinizi merak ediyor olabilirsiniz. PlayStation 4 ve Xbox One bu ayarları sizin için halleder. Değişiklikleri yapmak için konsolunuz üzerinden aşağıdaki kısımlara gidin.
 
PlayStation 4 - Ayarlar > Cihazlar > Fare
Xbox One - Ayarlar > Kinect ve Cihazlar > Fare

 
Güncelleme ayrıca oyuna yeni içerikler getiriyor ve bazı hata düzeltmeleri ve iyileştirmeler de içeriyor. Güncelleme notlarının tamamını buradan okuyabilirsiniz.  

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler