The Sims 4'ün İlk İçerik Paketi, Hayaletler ve Kostümlerle Geliyor

01.10.2014 23:44 Tunahan Başol


      Çıkışında sahip olduğu kısıtlı içerikle eleştirilse de, seriye teknik olarak güzel özellikler ekleyen The Sims 4'ün sözü verilen 3 içerik paketinden ilki yayınlandı.
 
     Tamamen ücretsiz olarak yayınlanan ve eğer oyuna sahipseniz hemen indirebileceğiniz bu içerik paketiyle beraber, ölmüş olan Sim'leriniz mezarlarından çıkarak hayalet şeklinde geri dönecekler. Her birinin ölüm şekline göre kendine has davranışları olacağı söylenen bu hayaletlerin evlerine geri dönecekleri söyleniyor.
 
     Cadılar Bayramı için farklı Star Wars kostümleri de oyuna ekleniyor. Sim'lerinizi Leia, Luke, Darth Vader ve Yoda gibi karakterlere benzetmek artık elinizde. Ayrıca yeni göz renklerinin de eklendiğini belirtelim.
 
     Kasım güncellemesiyle birlikte, oyuncuların beklediği özelliklerden olan havuz geri dönecek. Aralıkta ise yeni işler ve ödüller eklenecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Sims 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Maxis Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 4 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler