The Sims Medieval: Pirates & Nobles Duyuruldu

The Sims Medieval, serinin bir sonraki ek paket furyasına ev sahipliği yapacak.
08.07.2011 11:45 Gökhan Yılmaz

 
     Electronic Arts son çıkan Sims oyunu için ek paket çalışmalarının bitmek üzere olduğunu duyurdu. The Sims Medieval için geliştirilen ek paket önümüzdeki Ağustos ayında çıkacak.
 
     The Sims Medieval: Pirates & Nobles ismindeki ek paket Orta Çağ'daki Sim'lerinize isminden de anlaşılacağı üzere korsan veya burvuja hayatı yaşatmanıza imkan tanıyacak. Böylece yeni görevler, hazine peşinde koşmak ve yüzlerce eşya ile yeni maceralara yelken açacaksınız.
 
     The Sims Studio, yeni oyun için hazırlanan bu ilk ek paket ile birlikte oyunculara Orta Çağı daha çok keşfettirmek istiyor. Ek paket aynı zamanda, oyunun rehberliği eşliğinde oynamak isteyenler ve kendi başına takılmak isteyen oyuncular olmak üzere iki tarafı da memnun edecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Sims Medieval Platformlar: PC Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler