Sims Medieval: Collector's Edition Avrupa Yolunda

Oyunun Ortaçağ atmosferini başarıyla hissettirmesini bekliyoruz
12.02.2011 09:31 Alkan Adakaner


      Electronic Arts'ın PC ve Mac platformları için hazırladığı The Sims: Medieval'ın Collector's Edition sürümü Avrupa için duyuruldu. Oyunun bu sürümünde doğal olarak extra içerikler bulunacak.
  
       Şu an Amazon UK 'de Limited Edition adıyla satışa çıkan pakette sanat kitabı, krallığın haritası, diğer bonus eşyaların yanı sıra bu sürümün sahipleri fazladan indirilebilir içeriğe (bir kod sayesinde indireceğiz) sahip olacaklar.
 
       Yayınlanan videoları ile Ortaçağ atmosferini oldukça iyi hissettireceği izlenimi veren ve başarılı olacağını umduğumuz oyun 25 Mart'ta Avrupa'da piyasaya çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Sims Medieval Platformlar: PC Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler