The Sinking City 27 Haziran'a Ertelendi

08.03.2019 12:44 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Bigben ve geliştirici Frogwares, H.P. Lovecraft'ın çalışmalarından esinlenen macera ve soruşturma oyunu The Sinking City çıkış tarihinin 21 Mart'tan 27 Haziran'a ertelediğini duyurdu.

Frogwares'in erteleme ile ilgili olarak yaptığı resmi açıklama şu şekilde: "Önümüzdeki birkaç ay boyunca pek çok oyun çıkış yapacak ve büyük AAA oyunların da Şubat ayını doldurmasından sonra, ekip oyunu daha az kalabalık bir zaman diliminde çıkarmaya karar verdi. Ekstra süre ayrıca küçük iyileştirmelere ve oyunu parlatmaya da yarayacak."

The Sinking City 27 Haziran'da PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapacak. Steam sayfasında belirtilene göre, oyun Türkçe altyazı desteği sunacak.

Erteleme ile ilgili paylaşılan video açıklamayı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Eğer kaçırdıysanız, geçtiğimiz hafta yayınlanan dört dakika uzunluğundaki dedektif oynanış fragmanını da buradaki haberden izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Sinking City Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Frogwares Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler