The Sinking City Performans Yaması Konsollar için Yayınlandı

01.10.2019 19:16 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Bigben Interactive ve geliştirici Frogwares, The Sinking City'nin performans yamasını PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch için yayınladı.
 
Yama oyunun genel performansına yönelik çeşitli optimizasyonlar, daha stabil kare hızı ve hata düzeltmeleri içeriyor. Silahlar ve savaşlara yönelik olarak da daha iyi silah ses efektleri, görselleri ve yeni geri tepme animasyonları içeriyor.  
 
Yama ayrıca ana karakter için iki yeni kıyafet getiriyor.

Korkunun ustası H. P. Lovecraft evreninden esinlenerek hazırlanmış açık dünyada geçen macera ve araştırma oyunu konsollar ve PC üzerinde Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte ulaşılabilir durumda.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Sinking City Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Frogwares Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler