The Smurfs: Mission Vileaf - Oynanış Fragmanı

29.08.2021 11:26 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Microid ve geliştirici OSome Studio, 3D platform oyunu The Smurfs: Mission Vileaf için bir oynanış fragmanı yayınladı.
 
Oyun hakkında
 
Bir kez daha sevgili Şirin arkadaşlarımız, Gargamel'in şeytani planlarından kurtulmanın bir yolunu bulması gerekiyor. Kötü büyücü Gargamel, Şirinler'i yakalamak için Vileaf adında bir bitki üretir ve zehirli olan bu bitki aynı zamanda orman için büyük bir tehlike oluşturur.

Oyuncular Şirine, Güçlü Şirin, Gözlüklü Şirin ve Aşçı Şirin oynanabilir karakterlerinin rolünü üstlenerek beş farklı dünyada maceraya çıkarak Gargamel'in planlarını engellemeye çalışacak.
 
The Smurfs: Mission Vileaf 26 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için, ardından 2022'de PlayStation 5 ve Xbox Series için çıkış yapacak. 
 
Oynanış fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Smurfs: Mission Vileaf Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: OSome Studio Dağıtıcısı: Microids Tür: macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 2 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 2 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 2 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 3 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler