The Vanishing of Etcan Carter'ın Senaryosu, GoW: Judgement'ın Senaristleri Tarafından Yazıldı

26.08.2014 02:50 Ömür Gencer


       Ethar Carter adında bir çocuğun kaçırılması üzerine şekillenecek yapım The Vanishing of Ethan Carter, hikaye odaklı bir oynanış sunacak. Çıkışına az bir süre kalan bu yapım için ilginç bir detay paylaşıldı.
 
       Geliştirici ekip oyunun hikayesinin daha önce Gears of War: Judgement ve Far Cry gibi oyunların hikayesini kaleme alan Tom Bissell ve Rob Auten tarafından yazıldığını açıkladı. Bu iki isimden Tom Bissell; Extra Lives: Why Video Games Matter ve The Disaster Artist adlı kitapların yazarı. Rob Auten da Fox ve Ubisoft için çalışmış bir yazar.
 
      Bu iki yazarın geçmişinde imza attığı başarılı işleri göz önünde bulundurursak The Vanishing of Ethan Carter'ın hikaye olarak bizleri tatmin edeceğini söyleyebiliriz. The Vanishing of Ethan Carter, 25 Eylül'de PC için çıkışını yapacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Vanishing of Ethan Carter Platformlar: PC Geliştirici: The Astronauts Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 25 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler