The Vanishing of Ethan Carter'ın Geliştiricisi Yeni Bir Aksiyon-Macera Oyunu Geliştiriyor

30.11.2015 11:46 Ömür Gencer


     Hikayesi, sunumu ve atmosferiyle başarılı bir oyun olan The Vanishing of Ethan Carter, bildiğiniz gibi aksiyondan uzak bir yapım. Geliştirici ekip The Astronauts, yeni projesinde aksiyon türüne kayacağına işaret etti.
 
      Firma yayınladığı iş ilanında, "açık dünya aksiyon-macera" oyununda çalışacak geliştiriciler aramakta. Bu yeni oyun için Unreal Engine 4 programcısı aradığını da belirtelim. Yeni proje her ne kadar aksiyon türüne kaysa da oyunun The Vanishing of Ethan Carter'da olduğu gibi hikaye anlatımına odaklanan bir yapısı olacak.
 
      Bakalım, The Vanishing of Ethan Carter'ın geliştiricisi nasıl projelerle karşımıza çıkacak? Firma tarafından resmi bir duyuru geldiğinde sizlere aktaracağız.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Vanishing of Ethan Carter Platformlar: PC Geliştirici: The Astronauts Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 25 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 6 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 6 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 6 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 7 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler