The Walking Dead 10. Sezon Son Bölümünün Yayın Tarihi Açıklandı; 10. Sezona 6 Ek Bölüm Daha Gelecek

25.07.2020 16:18 Özgür Eroğlu

 
Uzun zamandır devam eden ve en son 10. sezonunda kalan The Walking Dead'in 10. sezon final bölümü ne yazık ki koronavirüs salgını sebebiyle yayınlanmamıştı ve ertelenmişti. Şimdi de final bölümünün yayın tarihi açıklandı.
 
Bu sabah Comic-Con etkinliğinde final bölümünden yeni bilgiler geldi. A Certain Doom ismi ile yayınlanacak olan final bölümü 4 Ekim'de yayınlanacak. Bölümün fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.  
  
Ayrıca 10. sezon için ek olarak 6 bölüm daha yayınlanacağı açıklandı. Bu altı bölüm 2021'in ilk aylarında yayınlanacak, eğer salgın sebebiyle bir gecikme olmazsa. Bu altı bölümün uzunluğunun nasıl olacağı bilinmiyor. Ancak onuncu sezon finalinden hemen sonrasını anlatacak ve hem onuncu sezonun asıl finali olacak hem de on birinci sezonun giriş kısmını anlatacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Walking Dead'in Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Frank Darabont Dağıtıcısı: AMC Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 30 Mayıs Marvel’s Spider-Man 2 Satışları 11 Milyona Ulaştı 30 Mayıs Cyberpunk 2077 İçin FSR 3 Güncellemesi Gelebilir 30 Mayıs Eski Forza Horizon Ekibinden Yeni Yarış Oyunu Geliyor! 30 Mayıs Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'dan Oynanış Videosu 30 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler