The Walking Dead: The Game Episode 5'in Videosu

Büyük mücadelemizde bir dönüm noktasındayız
20.11.2012 10:24 Alkan Adakaner


     Telltale Games, The Walking Dead: The Game ile oldukça iyi bir başarı yakaladı. İlk sezonu 5 bölüm olarak tasarlanan oyunda sonunda sezonun finaline geldik. Zombilerle sezonun son mücadelesi çok daha çetin geçecek gibi görünüyor.
 
     Aşağıdaki videodan da anladığımız kadarıyla bu bölümde zombi sayısında bir hayli artış olacak. Hastane'de mücadele ettiğini gördüğümüz karakterlerin bir trende de zombilerden kurtulmaya çalıştığına şahit oluyoruz.
 
      Aralık ayında ilk 5 bölümün disk halinde de yayınlanacağını belirtelim. Eğer henüz oyunu oynamadıysanız kutulu sürümü bekleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Walking Dead: The Game Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler