The Walking Dead: World Beyond Dizisi, Rick Grimes Filmi ile Bağlantılı Olabilir

12.08.2020 11:54 Özgür Eroğlu

 
The Walking Dead evreninde geçecek olan üçüncü dizi The Walking Dead: World Beyond'un Rick Grimes karakterine odaklanacak film ile bir bağlantısı olabilir. 
 
The Walking Dead dizisinin ilk sezonundan beri ana karakter olarak bulunan Rick Grimes, geçtiğimiz sezonlarda diziden ayrılmıştı. Hemen sonrasında da Rick Grimes'a odaklanacak bir film duyuruldu. Film, Rick'in diziden ayrılışından sonrasını konu alacak.
 
Bildiğiniz gibi bir de The Walking Dead: World Beyond isimli bir dizi gelecek ve salgının başlamasından 10 yıl sonrasını konu alacak. Sadece iki sezon planlanan dizinin yaratıcısı Matt Negrete, World Beyond dizisinin Rick Grimes filmi ile bağlantısı olabileceğine dair ipucu verdi. Matt Negrete, özellikle yeni dizideki karakterler üzerinde durdu. Nasıl bir bağlantıya sahip olacağını ilerleyen süreçte göreceğiz.
 
The Walking Dead: World Beyond dizisinin ilk sezonu 4 Ekim'de yayınlanacak. Rick Grimes filmi ile ilgili şu an için neredeyse hiçbir bilgi bulunmuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Walking Dead'in Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Frank Darabont Dağıtıcısı: AMC Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler