The Walking Dead: World Beyond'tan Yeni Bir Fragman Paylaşıldı

25.07.2020 16:53 Özgür Eroğlu

 
The Walking Dead evreninde geçecek olan üçüncü dizi The Walking Dead: World Beyond'tan yeni bir fragman paylaşıldı. Ayrıca dizinin yeni yayın tarihi de açıklandı.
 
Normalde Nisan ayında yayınlanması beklenen dizi salgın sebebiyle ertelenmişti. Bu sabah saatlerinde Comic-Con etkinliğinde düzenlenen panelde dizinin yeni yayın tarihi açıklandı. Açıklamaya göre dizi 4 Ekim 2020'de başlayacak. Bahsi geçen fragmanı da aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Dizi salgının başlamasından 10 yıl sonrasında Nebraska'da geçecek ve salgın sonrasında büyüyen ilk nesli anlatacak. Toplamda iki sezondan oluşacak dizi ve her sezon 10 bölüm sürecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Walking Dead'in Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Frank Darabont Dağıtıcısı: AMC Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Saat önce Haziran Ayında PlayStation Plus'tan 12 Oyun Ayrılıyor 5 Saat önce F1 24’ün Ana Ekranında Türk Şarkıcı INJI’nin Şarkısı Yer Alıyor 6 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 6 Saat önce Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler