The Walking Dead'in 3. Sezonu için Çıkış Videosu Paylaşıldı

12.12.2016 08:41 Gazali Çetinkaya

 
 
   Telltale Games, The Walking Dead'in 3. sezonu A New Frontier'ın çıkış videosunu paylaştı. İki part halinde sunulacak (Ties That Bind' Part I & Part II) bölüm için paylaşılan bu 1 dakika civarındaki çıkış videosuna yukarıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. 
 
   İlk bölüm 20 Aralık 2016 tarihinde oyunculara sunulacak. Eğer kutulu sürüm almayı düşünüyorsanız 7 Şubat tarihini beklemeniz gerekiyor. 
   
   PS4'te The Walking Dead: A New Frontier'ın ön sipariş verilen season pass'ine ek olarak Walking Dead: Season 2 ve The Walking Dead: Michonne - A Telltale Miniseries de dahildir.  3. sezon resmi tanıtım yazısı ise şu şekilde.
 
"Hayatta elinde kalan tek şey aile ise, onları korumak için neler yaparsın?
Ölümsüzlerin elleri tarafından toplum dört sene önce parçalanmıştır ve kaos sonrası ufak topluluklar tekrardan oluşmaya başlamıştır. Ama ne pahasına? Hayatta kalanlar bu yeni sınıra güvenebilirler mi?
Elinden alınan ailesini bulmaya çalışan Javier olarak, kendi akıl almaz kayıplarının yasını tutan genç bir kız ile tanışırsınız. Adı Clementine'dir ve kaderleriniz bu hikayede birbirine bağlıdır çünkü yapacağınız her seçim son seçiminiz olabilir."
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Walking Dead: The Game Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 4 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 4 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 4 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 5 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler