The Walking Dead'in Epizodik Antoloji Dizisi Duyuruldu

10.09.2020 16:06 Özgür Eroğlu

 
Uzun zamandır çeşitli spin-off diziler ile televizyonda yayın hayatına devam eden The Walking Dead dizilerinin ilki olan The Walking Dead dizisinin 11. sezonunun son sezon olacağı dün akşam saatlerinde duyurulmuştu ve bir de spin-off dizi duyurulmuştu. Ayrıntılara buradan ulaşabilirsiniz.
 
Şimdi de yeni bir spin-off dizisi daha duyuruldu. Duyuruya göre bu yapımın adı Tales of the Walking Dead. Epizodik bir antoloji dizisi olacak. Yani her bölümde farklı karakterleri ve farklı hikayeleri izleyeceğiz. 
 
Şu an için karakterlerin yeni mi olacağı yoksa bu evrende daha önce gördüğümüz karakterlerin tek bölümlük ayrı bir hikayesi mi olacak bilinmiyor. Dizinin ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor. Ancak 2022'ye kadar görmeyeceğimiz kesin.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Walking Dead'in Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Frank Darabont Dağıtıcısı: AMC Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 12 Dk önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 1 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler