The War Z Çakması Oyunun GameX'te İşi Ne?

Emek hırsızlığının yasal cezasının ağır olması gerekiyor
06.09.2013 16:03 Alkan Adakaner


    The War Z (Daha sonra Infestation: Survivor Stories adını aldı) piyasaya çıkmadan önce oyunun dosyaları bildiğiniz gibi sızmıştı. Bu sızan dosyalar da bazı uyanıklara fırsat sağladı. Oyunculara göre bazı emek hırsızları oyunun sızan dosyalarında birkaç değişiklik yapıp Rigor Z adını kullanarak "İlk Türk Zombi MMO Oyunu" adı altında piyasaya sürdüler.

     Çok sayıda oyuncu çakmanın da ötesinde tamamen hırsızlık olduğunu söyledikleri oyunun GameX gibi ülkemizin önemli organizasyonlarından birinde boy göstermesine tepki gösterdiler. Emek hırsızlığı yaptıkları iddia edilen kişilerin oyununun GameX'te yer alması karşısında tepki gösteren oyuncuların facebook'taki GameX sayfasındaki bazı yorumları şu şekilde:

"rigor z nedir abi warz (infestation survivor stories) in dosyalarıyla yapılan çalıntı oyun fuarda ne işi var"

"infestation survivor stories dava açsa bunların alayı mahfolur"

"Çalıntı dosyalar ile kurulan bir oyunun fuarda ne işi var ?"

     Oyunun videolarına baktığımızda ise The War Z'nin dünyasının, oynanış yapısının hemen hemen herşeyin aynı olduğunu görüyoruz. Yorum sizin.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Infestation: Survivor Stories Platformlar: PC Geliştirici: Hammerpoint Interactive Dağıtıcısı: Arktos Entertainment Group Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 53 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler