The War Z Hilecileri Bir Sunucuya Kapatılacak

15.04.2013 11:25 Talha Aynacı

 
   Her online odaklı oyunda olduğu gibi The War Z'nin de en büyük sıkıntılarından birisi hileciler. Oyunun yapımcısı Hammerpoint Interactive, resmi forumda yayınladıkları son haberda bu hileci tayfası için yapacakları uygulamayı oyuncularla paylaştı.
 
   Buna göre hileciler oyundan banlanmayacak ve ayrı bir sunucuya taşınacak. Pek çok yapımcı hileye engel olmak için  testçiler tutarak özel sunucularda yaptıkları çalışmalarla hileye karşı nasıl önlem almaları gerektiğine dair deneyler yapar ancak Hammerpoint bunu testçilerle değil de bizzat hilecilerin kendileriyle denemek istiyor. Hileciler özel sunucularda birbirlerini hünerlerini sergilerken, Hammerpoint de ücretsiz olarak testçileri üzerindeki deney sonuçlarını oyunun geliştirme aşamasında kullanacak.
 
   Bazı oyuncular, hilecilerin banlanmaması hatta özel sunucularda oynamaya devam etmesine tepki gösterse de ilginç bir fikre benziyor. Benzer uygulamayı daha önce Rockstar da gerçekleştirmişti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Infestation: Survivor Stories Platformlar: PC Geliştirici: Hammerpoint Interactive Dağıtıcısı: Arktos Entertainment Group Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler