The War Z, Steam'de Yeniden Satışa Çıktı

Geri döndüüüüükkk!!
27.02.2013 07:58 Alkan Adakaner


     The War Z gerçekten de çok sayıda talihsizlik ve geliştiricilerin de umursamazlığı yüzünden bazı sorunlarla karşılaştı. Buna rağmen oyunda hala büyük bir potansiyelin olduğunu söyleyebiliriz. Zaten oyun aramıza yeniden döndü.
 
     Hayatta kalma-korku öğelerine sahip bu MMO oyunu yeniden Steam'de satışa çıktı. Standart sürümü 14.99 dolar olan oyunun farklı paketlerinin farklı fiyatlara satıldığını da belirtelim. Ayrıca oyunun sayfasındaki yanlış bilgilendirmeler de düzeltilmiş durumda.
 
    Söylenenlere göre oyundaki çoğu eksiklik The War Z'nin Steam'de yeniden satışa çıkmasıyla giderilmiş durumda. Bakalım oyunun yeni satış macerası nasıl sonuçlanacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Infestation: Survivor Stories Platformlar: PC Geliştirici: Hammerpoint Interactive Dağıtıcısı: Arktos Entertainment Group Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 1 Saat önce Terapist Görevini Üstlenebileceğimiz Vampire Therapist Görsel Roman Tarzıyla Geliyor 2 Saat önce Gray Zone Warfare Erken Erişim İnceleme 2 Saat önce Psikolojik Dram Oyunu The End of You 20 Haziran'da Çıkacak 3 Saat önce Kıyamet Sonrası Taktik Oyunu Neverdark Yakında Steam'de 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler