The War Z & DayZ Benzerliğine Yapımcı Yorumu

Beklenen Açıklama Geldi.
12.08.2012 17:24 Buğra Çiftçi

 
The War Z oyunun yapımcısı Sergey Titov, oyunun resmi forumu üzerinden bazı konulara açıklık getirdi:
 
-Yapımcılar en başta World of Z, World of Zombies, Z Day, Day of Z, The War Z ve Infestation isimlerini düşünmüşler ve sonuç olarak The War Z'de mütabakata varmışlar.
 
-Oyun, DayZ popülerleşmeden çok daha önce yapım aşamasındaymış. Ancak DayZ'nin yükselen popülaritesi karşısında,  The War Z'yi planlanandan daha önce duyurmak zorunda kalmışlar.
 
-İlk oynanış videosu ay sonunda çıkabilir.
 
-The War Z yapımcıları, DayZ'nin Arma II'den bağımsız çalışacak olan versiyonu hakkında kaygılı değiller. Onları asıl endişelendiren Black Ops II'nin zombi modu.
 
-DayZ, The War Z'nin geliştirilme sürecini etkilememiş. En başta nasıl bir oyun yapmak istiyorlarsa, hala o yolda ilerliyorlar.

-Asıl amaçları, oyuncuya kolay başlayıp, zor ustalaşabilecekleri bir hayatta kalma deneyimi yaşatmak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Infestation: Survivor Stories Platformlar: PC Geliştirici: Hammerpoint Interactive Dağıtıcısı: Arktos Entertainment Group Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler