The War Z'nin Metacritic Ortalaması Çok Düşük

Satıştan kalkmış bir oyunu incelemek ne kadar doğru orası tartışılır
09.01.2013 11:02 Alkan Adakaner


      The War Z'nin geliştiricilerinin bazı dikkatsizlikleri nedeniyle oldukça popüler olan ve yüksek satış rakamlarına ulaşan bu oyun malesef büyük bir çöküşe geçmiş ve Valve oyunun Steam'deki satışını durdurmuştu.
 
     Buna rağmen oyunu inceleyen bazı otoriteler ise oyuna oldukça düşük puanlar verdiler. Örneğin Euro Gamer ve IGN gibi otoriteler The War Z'ye 100 üzerinden 30 puan verdi. Şu an oyunun en yüksek puanları ise bunlar.
 
     The War Z'nin şu an için Metacritic ortalamasının 100 üzerinde 20 olduğunu görüyoruz. Bu düşük puanlarda skandalları etkisi oldukça yüksek. Bakalım diğer otoriteler oyunu nasıl değerlendirecekler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Infestation: Survivor Stories Platformlar: PC Geliştirici: Hammerpoint Interactive Dağıtıcısı: Arktos Entertainment Group Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler