The Witcher 2 version 2.0 Yakında + Müzik Videosu

The Witcher 2'nin Xbox 360 sürümü de oldukça kaliteli olacak gibi görünüyor
15.08.2011 09:46 Alkan Adakaner


     CD Projekt Red beğenilen RPG oyunu The Witcher 2: Assassins of Kings'in PC sürümü için bug'ların ortadan kaldırılacağı ve büyük değişiklikler yapılacak "version 2"nin yakında yayınlanacağını açıkladı.
 
    Aslında bu güncelleme Gamescom'da ayrıntılı olarak açıklanacak, ama şu an için sadece bekleyebiliriz. Ayrıca bu güncelleme ile birlikte bir de müzik videosu yayınlandı.  Bu videodaki görüntüler PC ve Xbox 360 sürümlerine aitmiş. Büyük ihtimalle The Witcher 2: Assassins of Kings'in PC sürümünün "version 2"si tanıtılıyor.
 
      2012 yılında çıkacak olan oyunun Xbox 360 sürümünün de buglardan arınmış bir şekilde raflardaki yerini almasını umuyoruz. Zaten CD Projekt Red'in de oyunu erteleme nedeni bu diye düşünüyoruz. Aşağıda oyunun yeni videosunu izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 2 : Assassins of Kings Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Atari Tür: RPG Çıkış Tarihi: 17 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 8 Dk önce GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 2 Saat önce Hayatta Kalma Aksiyon Oyunu V Rising, 11 Haziran'da PS5 için Çıkıyor 3 Saat önce RPG Card-en-Ciel, 24 Ekim'de Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler