The Witcher 3 Duyuruldu!

05.02.2013 08:17 Talha Aynacı


   Game Informer'ın  Mart sayısında RPG severlerin gözbebeği The Witcher serisinin yeni oyunu var! The Witcher 3: Wild Hunt'ın duyurusu aslında yeni nesil konsolların çıkış tarihiyle ilgili de belki ufak ipuçlarına sahip.
 
   2014 yılında PC için çıkış yapacak olan oyun yeni nesil Xbox ve PlayStation konsollara da gelmesi büyük ihtimal. Zira yapımcılar direk isim vermsese de duyuruda "yüksek kapasite platformlarda" diyerek açık kapı bırakıyor.
 
   Farklı karakterler, tekdüze ilerlemeyen bir hikaye ve oyuncu seçimlerine bağlı olarak şekil alan The Witcher 3: Wild Hunt, bir önceki oyunundan tam 30 kat büyük olacak! CD Project RED'in REDengine 3 grafik motoruyla geliştirdiği oyunun muazzam büyüklükte bir oyun alanına: Skyrim'den daha büyük bir dünyaya sahip olacağı bildiriliyor. Zaten serinin sevilen bir özelliği olan yakın dövüş savaşları, bu oyunda canavar avlamak için kullanacak. Hikaye politik çekişmeler ve bu dünyadan olmayan mahlukların tehditleri çevresinde gelişecek.
 
   The Witcher 3: Wild Hunt'ın geniş bir dünyaya sahip olacağını söylemiştik. Adalardan, ormanlara ve oradan karanlık, yok olmuş şehirlere olan yolculuğumuzun hiç bir yerinde yükleme ekranı olmayacağı bildiriliyor.
 
   Aşağıda yer alan Game Informer kapağına tıklarayarak karizmatik savaşçımız Geralt ve yapımcıların şimdilik sır olarak kalmasını istedikleri bir karakterin sanatsal çalışmasına yüksek çözünürlüklü olarak ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 35 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 2 Saat önce EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 7 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 8 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler