The Witcher 3 Geçen Yıla Oranla Daha Fazla Satmış

30.08.2019 01:21 Özgür Eroğlu

 
2015 yılında PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülmüş olan The Witcher 3: Wild Hunt ile oyuncuların kalbini kazanmış olan CD Projekt Red firması emeğinin karşılığını alıyor gibi gözüküyor. Yeni gelen haberlere göre The Witcher 3: Wild Hunt geçen seneye göre bu yıl daha fazla satıyor. 2020 yılında çıkacak olan firmanın yeni oyunu Cyberpunk 2077'nin ön siparişleri ise oldukça güzel ilerliyormuş. 
 
CD Projekt Red firmasının Mali İşler Müdürü Piotr Nielubowicz: "Yılın ilk yarısı için elde ettiğimiz mali sonuçta, The Witcher 3'ün bizi olumlu yönde etkilediğini görüyoruz. Bu ayrıca, kaliteli bir oyuna yatırım yapmanın karşılığını verdiğini ve bu tür oyunların uzun yıllar boyunca satmaya devam edebileceğine dair inancımızı doğruladı. The Witcher 3 geçtiğimiz yılın ilk yarısına göre bu yıl daha fazla satıldı."
 
Bu satış miktarındaki artışın sebebini bilmiyoruz. Cyberpunk 2077'nin gelişi veya Witcher dizisinin geliyor oluşu olabilir ancak şunu rahatça söyleyebiliriz ki bu tarz firmaların karşılığını alması bizleri mutlu ediyor. Bu tarz oyunların devamının gelmesini kolaylaştırıyor. Cyberpunk 2077, 16 Nisan 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 29 Sn önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 1 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 2 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 2 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 Ön Siparişlere Açıldı: Türkiye Fiyatı Açıklandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler