The Witcher 3 Konsollarda 30 FPS Olacak

09.06.2013 10:41 Alkan Adakaner

 
     The Witcher 3: Wild Hunt bildiğiniz gibi PC'nin yanı sıra Playstation 4 ve muhtemelen Xbox One için de piyasaya çıkacak. Geliştirici CD Project Red bu deliler gibi beklenen oyunla ilgili yeni açıklamalar yaptı.
 
     Edge dergisinde yer alan bilgilere göre oyunun ana senaryosu yaklaşık 50 saat sürecek. Diğer yan görevleri veya maceraları tamamlamak ise bir 50 saatimizi daha alacakmış. Bu gerçekten de fazlasıyla tatmin edici bir oyun süresi diyebiliriz.
 
    Bir diğer önemli bilgi ise geliştirici ekibin The Witcher 3: Wild Hunt'ı konsollarda 30 fps'de çalıştırmayı hedeflemesi. Yani daha yüksek FPS hızları için çaba gösterilmeyecek diyebiliriz. Bir RPG oyununda 30 fps hız fazlasıyla yeterli diyebiliriz.
 
     Ayrıca geliştirici ekip Edge dergisine bir demo göstermiş ve bu demo DX9 ile çalışıyormuş. Geçen gün yayınlanan ve ağzımızı açık bırakan ekran görüntüleri ise DX11 destekliymiş. Muhtemelen oyun PC'de daha geniş bir kitleye ulaşması için DX11'in yanı sıra DX9 desteğiyle de gelebilir.

    Geralt'ın Witcher Sense adlı bir özelliğinin de olacağını söyleyen geliştiriciler bunun Batman Arkham serisindeki Detective mode'a benzer yapıda olacağını ve Geralt'ın böylece yaratıkların zayıf noktalarını görme şansına kavuşacağını söylüyorlar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
F1 24’ün Ana Ekranında Türk Şarkıcı INJI’nin Şarkısı Yer Alıyor 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 1 Saat önce Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs VCT 2024 Masters Şanghay'da 1. Round Tamamlandı! 24 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler