The Witcher 3 Multiplayer Moda Sahip Olacak

The Witcher 3 görselleriyle de büyüleyecek gibi görünüyor
13.03.2013 00:22 Alkan Adakaner


     Günümüzde artık çoğu firma oyunlarına bir şekilde multiplayer mod eklemek istiyor. CD PRojekt Red de The Witcher serisinin yeni oyununa multiplayer mod eklemek istiyormuş. Geliştirici stüdyonun başkanı Adam Badowski şu açıklamayı yaptı:
 
     "Multiplayer konusunda bir şeyler düşünüyoruz; fakat şu an detayları veremem. Bu konuda bilgi almak için beklemelisiniz. Üzgünüm"
 
    Adam Badowski her ne kadar ayrıntılarla ilgili açıklama yapmasa da The Witcher 3: Wild Hunt'ta multiplayer modun olacağını onaylamış oldu. Bu mod The Witcher 2'nin Dark Arena moduna da benzemeyecekmiş. Yetkili, ayrıca The Witcher 3: Wild Hunt'ın grafikleri ile ilgili endişelenmememiz gerektiğini ise şu sözlerle açıkladı:
 
     "Genel görsel kalite bizim için çok önemlidir. Yükse kalitede görseller sunmak bizim önemli yönlerimizden biridir."

     Söylenenlere göre The Witcher 3: Wild Hunt'ta sinematik kalitede görseller sunulmak isteniyor. Yeni nesil konsolların gücü ve gelişen PC teknolojisi sayesinde bu durum mümkün olabilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 20 Dk önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 1 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 2 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 2 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler