The Witcher 3 Türkçe Olacak mı? CD Projekt'e Sorduk

19.08.2015 14:10 Samet Konuksal


    Bu senenin en önemli oyunlarından The Witcher 3 için geçtiğimiz gün okurlarımızdan birinin attığı mail bizleri de heyecanlandırmıştı. The Witcher 3'ün dil dosyalarında karşımıza çıkan Türkçe dil seçeneği hakkında biz de CD Projekt ekibiyle iletişime geçmiş ve durumu sormuştuk. Ancak ne yazık ki Adam Grabowski'nin yanıtı bizim için pek de olumlu sonuçlanmadı.
 
    Sorumuzu yanıtlayan Grabowski, "Bu durumu araştırdığınız için teşekkür ederiz ancak okuyucunuzun bulduğu kısım aslında, zaten Türkçe dil desteğine sahip olan The Witcher 2'den beri hiç ellenmeyen editör dosyalarından alınma. Bununla birlikte The Witcher 3 için bir Türkçe dil desteği sunma planımız bulunmuyor." cevabını verdi.
 
    Serinin ikinci oyunu Oyun Çeviri ekibi tarafından yapılmış resmi bir Türkçe dil desteğine sahipti. Yeni oyunun çıkışından önce de aynı ekip imzaları toplamaya başlamış ve çeviriye hazırlanmıştı ancak gösterilen düşük ilginin ardından CD Projekt'ten kötü haber gelmişti. Oyunun çıkışından sonra da firmanın kararı değişmemiş görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 73 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 1 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 1 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 2 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 3 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler