The Witcher 3: Wild Hunt Xbox One X Güncellemesi Yayınlandı

20.12.2017 21:33 Gazali Çetinkaya

 
   CD Projekt Red, The Witcher 3: Wild Hunt'ın Xbox One X güncellemesini yayınlandı.

   Güncelleme oyunun Xbox One X versiyonuna 4K ve performans modu olmak üzere iki yeni mod ekliyor.
 
   4K modunda oyun daha yüksek kalitede gölgeler, ortam aydınlatması, doku filtreleme, daha yüksek çözünürlüklü dokular ve adından da anlaşılacağı üzere uygun ekranlar için 4K çözünürlük sunuyor. Performans modu ise 1080p - 4K arasında dinamik çözünürlük sunuyor ve en önemlisi oyun performans modunda 60fps olarak çalışıyor. 
 
   Bu iki mod da Xbox One X üzerinde HDR (High Dynamic Range / Yüksek Dinamik Aralık) desteği sunuyor. CD Projekt Red, HDR desteğinin yakın zamanda PlayStation 4 Pro'ya da geleceğini duyurdu.

   The Witcher 3: Wild Hunt PlayStation 4 Pro güncellemesi geçtiğimiz aylarda yayınlanmıştı. DigitalFoundry güncellemeyi analiz etti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 30 Dk önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 1 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 2 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 3 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler