The Witcher 3: Wild Hunt için Çeşitli Modlar Gelmeye Başladı Bile

22.05.2015 12:57 Ömür Gencer


       Çıkışının dördüncü gününde The Witcher 3: Wild Hunt için pek çok yararlı mod gelmeye başladı bile. Bahsedeceğimiz bu modlar oyunda büyük değişiklik yapmasalar da The Witcher 3: Wild Hunt deneyimini kesinlikle değiştiriyor.
 
       Bunlardan birisi  CineFX grafik ayarları. Bu ayarları kullanarak oyunun çözünürlüğünü artırabiliyorsunuz. Eğer güçlü bir sisteminiz varsa The Witcher 3: Wild Hunt'ın dünyasını daha da görkemli bir hale getirebilirsiniz.
 
        Bir başka mod ise oyunun oynanışına etki ediyor. Bu modu kullanarak oyundaki eşya taşıma limitinizi 9999'a çıkarabilirsiniz. Bunun yanında bir diğer mod ile oyundaki satıcıları zenginleştirebilirsiniz. Böylece istediğiniz kadar eşyayı bir satıcıya satıp karşılığında altın alabilirsiniz.
   
       Son mod ise oyunda biraz daha hızlı bir şekilde seviye atlamak isteyen oyuncuları mutlu edecek cinsten bir mod. Bu mod ile birlikte normalde olduğundan daha çok deneyim puanı toplayabilir ve daha hızlı seviye atlayabilirsiniz.
 
       Tüm bu modlar oyundaki bazı değerlerin değiştirilmesiyle yapılmış küçük modlar olduğunu belirtelim. Modlar küçük olsa da The Witcher 3: Wild Hunt deneyimini farklılaştırdığı bir gerçek. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler