The Witcher 3: Wild Hunt'ın Türkçe Yaması Çıktı!

28.03.2016 11:55 Talha Aynacı

 
     Geçtiğimiz yıla damgasını vuran RPG oyunu The Witcher 3 yoğun bir hikaye anlatımına sahip olması, yan senaryoların dallanıp budaklanırken bir yandan da ana senaryoya dokundurmasıyla iyi seviyede İngilizce'ye ihtiyaç duyuyor.
 
Ülkemizde PC için 60 TL gibi cep dostu bir fiyattan çıkışını gerçekleştirse de, hikaye anlatımını kaçırmamak isteyen pek çok oyunsever maalesef oyuna çekimser yaklaşmıştı. Ancak artık dil engeli ortadan kalktı!
 
Donanım Haber forumlarında Eylül 2015'den bu yana çalışan proje yöneticisi Melih Uçar“TxsMelih, çevirmen ve programlama ekibi çalışmalarını tamamlayarak Türkçe yamayı paylaştı.
 
 Türkçe yamayla ilgili tüm detayları, açıklamaları ve güncellemeleri BU KONU BAŞLIĞINDAN takip edebilirsiniz!
 
     Şahsım adıma; böyle yoğun bir hikaye anlatımının olduğu, her yerinde bolca yazı ihtiva eden bu yapımı yoğun çalışmas sonrasında Türk oyuncularına Türkçe olarak sunan ekibe teşekkür ve saygılarımı sunar, çalışmalarının devamını ve başarılar dilerim.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 53 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler