The Witcher 3: Wild Hunt'ta Geralt'ın Buzda Kaydığı Bir Bölüm İptal Edilmiş

08.03.2015 20:46 Ömür Gencer


      CD Projekt Red geçtiğimiz gün The Witcher 3: Wild Hunt için yayınladığı oynanış videosuyla oyun dünyasının beğenisini topladı. PAX East festivalinde düzenlenen panelde oyunun bölüm tasarımcısı Damien Monnier, oyun hakkında ilginç bilgiler paylaştı.
 
      Monnier, The Witcher 3: Wild Hunt'ta Geralt'ın buzda kayacağı bir bölüm düşündüklerini söyledi. Monnier şöyle devam etti: "Aslında fikirden çok prototipti. Buzda kayarak dövüşebilecek, kafa kesebilecektiniz. Kan buza akacaktı... Çok güzeldi. Gerçekten sevmiştim. Harika görünüyordu ama bu mekanik oyunun sonunda yer alacaktı ve oyunun sonunda yeni oynanış mekaniği tanıtmak sakat bir durum."
 
     Yapımcıların güzel görünmesine rağmen iptal ettiği bu oynanış mekaniği hakkında ne düşündüğünüzü bizimle paylaşmayı unutmayın. Eğer dün yayınlanan videoyu halen izlemediyseniz aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Devasa Canavarların Dünyası: Monster Hunter Serisinin Efsanevi Yolculuğu 20 Dk önce Retro Klasikten Modern Efsaneye: Donkey Kong Video Oyunu Serisi 2 2 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabı Başladı! 2 Saat önce Retro Klasikten Modern Efsaneye: Donkey Kong Video Oyunu Serisi 2 Saat önce Sony, Yepyeni Oyun Concord'un Çıkış Tarihi Açıkladı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler