The Witcher 3: Wild Hunt'ta Yükleme Ekranı Olmayacak

27.04.2015 20:23 Ömür Gencer


      Çıkışı yaklaştıkça hakkında daha fazla detaylar paylaşılan The Witcher 3: Wild Hunt'ta belirtilene göre herhangi bir yükleme ekranıyla karşılaşmayacağız.
 
      Devasa bir dünyaya sahip olan The Witcher 3: Wild Hunt,  CD Projekt RED’ten Jonas Mattsson'ın yaptığı açıklamaya göre oyununun geçtiği ana bölgeye uzak olan bir ada dışında oyuncuları bekleme ekranlarına almayacak. Tabii ki bu durum hızlı seyahat (fast travel) için geçerli değil.
 
       Mattsson, oyundaki yükleme ekranları hakkında şu sözlere yer verdi: "Sadece oyunu başlattığınızda, öldüğünüzde, kayıtlı oyun yüklediğinizde veya hızlı seyahat yaptığınızda yükleme ekranıyla karşılaşacaksınız. Hızlı seyahatteki yükleme ekranı gittiğiniz mesafeye göre değişecek."
 
      The Witcher 3: Wild Hunt; 19 Mayıs'ta PC, PS4 ve Xbox One oyuncularıyla buluşacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 2 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 2 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 3 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 4 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler